Κηδεια Φωφη Γεννηματα - Συγκινεί το “αντίο” της - Il y a 22 heures.

Il y a 14 heures. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Παιδια Φωφησ Î
Παιδια Φωφησ Î"εννηματα / Φωφη from i1.wp.com
Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Il y a 14 heures. Il y a 1 jour. Il y a 22 heures. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της στην κηδεία της. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της .

Il y a 14 heures. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Il y a 1 jour. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Il y a 19 heures. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Il y a 23 heures. Il y a 22 heures. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η κηδεία της φώφης γεννηματά.

Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της στην κηδεία της. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Il y a 22 heures. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της .

Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Quality BizFlv Biz
Quality BizFlv Biz from lh5.googleusercontent.com
Il y a 19 heures. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της .

Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.

Il y a 22 heures. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Il y a 1 jour. Il y a 23 heures. Il y a 19 heures. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της στην κηδεία της. Il y a 23 heures. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Il y a 14 heures. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες.

Il y a 19 heures. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της στην κηδεία της. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Il y a 14 heures.

Il y a 23 heures. ΦΩΦΗ Î
ΦΩΦΗ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' ΚΗÎ"ΕΙÎ': Τραγικές from www.egnomi.gr
Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της στην κηδεία της. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η κηδεία της φώφης γεννηματά.

Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης.

Il y a 14 heures. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Il y a 19 heures. Il y a 22 heures. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της στην κηδεία της. Il y a 23 heures. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Il y a 23 heures. Il y a 1 jour.

Κηδεια Φωφη Γεννηματα - Συγκινεί το “αντίο” της - Il y a 22 heures.. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Il y a 14 heures. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της στην κηδεία της.